VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
SHANGHAIN MARATON JA PEKING 14.-22.11.2019

SHANGHAIN MARATON
JA
PEKING

14.-22.11

tai

SHANGHAIN MARATON 14.-19.11.Lähde kanssamme seikkailemaan Itä-Aasiaan, näkemään ja kokemaan jotakin suurta ja ihmeellistä ja juoksemaan maraton maailman yhdestä suurimmista kaupungeista- Shanghaissa, jossa asukasluku alueineen on vaatimattomasti 23 miljoonaa. Shanghai on myös Kiinan suurin kaupunki ja kaikki siellä on suurta ja mahtavaa. Shanghai on myös kaupan keskus ja sen huomaa hulppeista pilvenpiirtäjistä, joita saamme matkan varrella ihailla. Tämä matka sisältää myös paljon paljon muuta. Shanghaissa koemme paljon, mm. ruokailemme n. 450 metriä korkeassa tornissa, josta näkymät ovat mykistävät. 

Tämän kaiken keskellä nautimme myös maratonista, joka kulkee aivan keskustan tuntumassa ja kiertelee katuja lähettyvillä ja maaliin saavutaan Shanghain stadionille, jonne mahtuu katsojia noin 70000. Juoksukokemus on varmasti mieleen painuva.

Koska olemme niin kaukana kotoa, on matkalla myös tutustuttava Kiinan pääkaupunki Pekingiin. Matkaan kuuluu myös retki Kiinan muurille. Vierailemme kielletyssä kaupungissa, Taivaallisen rauhan aukiolla ja monessa muussa mieleen painuvassa kohteessa.
Pekingiin matkustamme junalla, joka kiitää parhaimmillaan yli 300 km tunnissa. Tämä kokemus jää varmasti myös mieleesi tältä matkalta.

Matkalla on niin paljon ohjelmaa, että se sopii hyvin, vaikka et maratonia juoksisikaan, mutta jos maratonin juokset, tulet sen varmasti muistamaan pitkään.

Matkamme oppaana toimii Kiinaa äidinkielenään puhuva Songao, joka osaa antaa sinulle monenlaista mielenkiintoista lisätietoa kohteistamme ja hänen kanssaan voimme mukavasti kulkea eri paikoissa hänen toimiessaan tarvittaessa meidän tulkkinamme. Songao on Välimatkojen henkilökuntaa ja on mukana koko matkan ajan, alusta loppuun.

Ota sinäkin haaste vastaan ja lähde kanssamme Kiinaan, matkalle, jota tulemme muistelemaan pitkään!

 

Matkaohjelma


To 14.11.

Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla klo 15.30-15.50
Lentomme Shanghaihin lähtee klo 17.10

PE 15.11.

Perillä Shanghaissa olemme perjantaina 15.11. klo 8.15 paikallista aikaa.

Meitä on lentoasemalla vastassa tilausbussi, joka kuljettaa meidät Shanghain keskustaan. Menemme ensimmäisenä käymään Expossa hakemassa kilpailunumerot ja ihmettelemme maailman menoa ja paikallista toimintaa kilpailukeskuksessa.
Expossa vietämme aikaa pari tuntia ja sen jälkeen siirrymme hotellin.
Ilta on vapaata aikaa rentoutua ja palautua matkan rasituksista.

LA 16.11.

Aamupala
Halukkaille on mahdollista lähteä kanssamme tutustumaan vesikaupunkiin. Zhujiajiao odottaa meitä n. tunnin ajomatkan päässä. Vesikaupungin alue on hyvin mielenkiintoinen kokonaisuus lähellä Shanghaita. Kapeat kadut ja kanavat tuovat mieleen Venetsian. Myöhään iltapäivällä palaamme takaisin hotellin. Tämä retki on omakustanteinen, mutta mukaan lähtee oppaamme.

SU 17.11.

Aamupala.
Aamulla keräännymme porukalla hotellin aulaan ja lähdemme ryhmänä kilpailupaikalle, johon on lyhyt siirtymä.
Tästä alkaa jokaisen juoksijan laatuaika. Juoksun aikana tutustut kaupunkiin paremmin ja näet monta mielenkiintoista kohdetta. Ne, jotka eivät tällä kertaa juokse, voivat lähteä tutustumaan vaikka ostoskaduille, joita täällä riittää aivan riittävästi ja ehkä vähän enemmänkin.
Maratonin jälkeen juoksijat palaavat hotelliin omaan tahtiin ja pieni lepohetki.
Illalla koemme yhden sykähdyttävimmistä hetkistä, sillä menemme yhteiselle illalliselle Oriental Pearl Toweriin, joka on Aasian toiseksi ja maailman viidenneksi korkein torni. Se kohoaa hulppeasti 468 metriä ylöspäin. Ruokailemme ylhäällä pyörivässä ravintolassa. Illan jo hämärtyessä voimme vain huokailla tuota alapuolella olevaa valomerta. Panoraama ikkuna hieman alempana on myös mahtava paikka nähdä tätä kaupunkia. Mainittakoon, että Eiffel-torni, joka myös on korkea, on kuitenkin vain 324 metriä korkea, joten tästä saamme hyvän mittasuhteen.

MA 18.11.

Aamupala
Lähdemme tutustumaan Shanghaihin paremmin. Ihmettelemme kaupungin valtaissa kokoa ja sykkivää elämänmenoa. Kaiken hälinän keskellä pääsemme rauhoittumaan Yuyuan puutarhaan, joka on kuin rauhan tyyssija. Täällä mieli lepää ja rauhoittuu. Puutarhan kiertäminen kestää tovin aikaa, sillä se on kohtuullisen laaja kokonaisuus. Lisäksi näemme Shanghain vanhaa kaupunkia, joka on puutarhan lähettyvillä.
Muutaman tunnin retken jälkeen palaamme hotelliin ja kaikilla on omaa laatuaikaa tarjolla ja voit käydä tutustumassa kaupunkiin omatoimisesti.
Illan tummuessa suuntaamme vielä Huangpu joelle, jossa pääsemme upealle risteilylle. Miljoonat valot molemmin puolin rantaa antavat upean tunnelman risteilylle.

TI 19.11.

Aamupala
Aamutuimaan jätämme Shanghain ja nousemme Suurnopeusjunaan, joka kuljettaa meidät 1300 km:n matkan Beijingiin alle viiden tunnin. Junan nopeus nousee parhaimmillaan yli 300 km:n ja itse matka on elämys, kun maisemat vaihtuvat todella nopeaan tahtiin. Iltapäivällä saavumme Kiinan pääkaupunkiin ja meitä on vastassa tilausbussi, joka kuljettaa meidät hotelliimme, jonka sijainti on erinomainen. Täältä käsin pääsemme mukavasti kiertämään keskustan tärkeimpiä nähtävyyksiä. Tulopäivänä käymme ottamassa ensi tuntumaa Kiinan pääkaupunkiin pienen kävelyretken kera.

KE 20.11.

Aamupala
Linja-auto noutaa meidät hotellista ja lähdemme kohti yhtä maailman suurta ihmettä, eli Kiinan muuria. Matkalla kuulemme tästä muurista enemmän ja paikanpäällä pääsemme tutkimaan tätä ihmettä paremmin. Kuljemme muurin päällä kappaleen matkaa ja nautimme näistä upeista maisemista ja tämän muurin aivan uskomattomasta ulottuvuudesta. Kuusta voi nähdä yhden rakennelman ja se on nimenomaan Kiinan muuri.
Paluumatkalla Pekingiin käymme vielä katsomassa linnunpesää, olympialaisten näyttämönä ollutta stadionia.

TO 21.11.

Aamupala
Tämä päivä on omistettu Pekingiin tutustumiseen. Päivän aikana käymme mm. Taivaallisen rauhan aukiolla, jonka suuruus hämmentää. Käymme myös Maon Mausoleumissa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu kielletyssä kaupungissa käynti ja Kiinan Kansanpalatsissa.
Kierroksen jälkeen palaamme Hotelliin ja lepuutamme hieman jalkojamme. Illan kruunaa  yhteinen Illallinen ja kun Pekingissä ollaan, syömme tietysti Pekingin ankkaa. Tämä illallinen on samalla pitkän matkan päätösilta ja tätä on hyvä näin yhdessä juhlistaa.

PE 22.11.

Aamupala
Kotiin lähdön aika ja tilausbussi vie meidät Pekingin kansainväliselle lentokentälle ja siellä meitä odottaa jo mielet vähän koti-ikävää herkistäen sinivalkoiset siivet ja tuttu kotimainen lentoyhtiö tuo meidät takaisin kotimaahan.
Lentomme lähtee Pekingistä 11.35.
Helsinkiin saavumme mukavasti saman päivän iltapäivänä klo 14.25.

Tässä se matka on, joka varmasti jättää mieleesi paljon muistoja Kiinasta, niin Shanghaista, kuin myös Pekingistä.

HUOM ! Shanghain maraton on erittäin suosittu tapahtuma ja viime vuodesta alkaen tapahtumaan pääse käytännössä vain arvonnan kautta.

Välimatkoilla on oma kiintiö juoksuun! joten ilmoittautumalla Välimatkojen kautta tapahtumaan, saat varmasti oman juoksunumeron tapahtumaan!


Matkan hinta on

1945e 2h huoneessa/matkustaja
Yhden hengen huoneen lisämaksu on 450e


Matkan hintaan sisältyy:

Finnairin lennot Helsinki-Shanghai ja Peking-Helsinki
Junamatka Shanghai-Peking
4 hotelliyötä Shanghaissa
3 hotelliyötä Pekingissä
Aamupala hotellissa
2 illallista
Lentokenttäkuljetukset
Hissiliput Shanghaissa
Jokiristeily Shanghaissa
Kiinanmuuriretki
Käynti Maon Mauseleumissa ja  kielletyssä kaupungissa,
Kiinan kielinen opas mukana. Hän puhuu myös hyvää Suomea.
Matkanjohtajan palvelutHaluatko lähteä Shanghain maratonille, mutta haluat tehdä matkan lyhyempänä? Meillä on nyt tarjolla myös reissu, jossa ollaan vain Shanghaissa. Peking jää tällä matkalla pois: Luet lisää:


SHANGHAIN MARATON MATKA 14.-19.11.

Matkan sisältö sama, kuin meidän pidemmässäkin matkassa Shanghain osalta.

14.11. Lähtö Helsingistä klo 17.10.
15.11. Tulo Shanghaihin klo 08.15. Kuljetus Expoon ja sen jälkeen hotelliin.
16.11. Vapaaehtoinen retki vesikaupunkiin paikallisbussilla, joka lähtee hyvin läheltä hotelliamme.
17.11. MARATON,      Maratonin jälkeen illallinen  Oriental Pear Towerissa.
18.11. Tutusminen Shanghaihin, Yuyua puutarha, Huongpu joella risteily.
19.11. Siirtyminen omatoimisesti junalla lentoasemalle. 

Matkan hinta on

1550 e 2h huoneessa / matkustaja
1h huoneen lisämaksu 250 e

Matkan hintaa sisältyy samat palvelut, kuin pidemmälläkin matkalla.

Shanghaissa lyhyemmän ja pidemmän matkan ryhmät kulkevat yhdessä.


Huom! Matkan hintaan ei sisälly Maraton ilmoittautumismaksua eikä viisumia. Halutessasi voimme ne molemmat sinulle hankkia.

Lisätietoja matkasta p. 045-6385101


Ilmoittaudu alla olevalla kaavakkeella mukaan. Samallla kaavakkeella voit ilmoittaa myös mahdollisen matkakaverin


SHANGHAIN MARATON JA PEKING
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail  *
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelin  *
Syntymäaika  *
Valitse: 1H TAI 2H huone  *
Haluan että minut ilmoitetaan maratonille. Kyllä tai ei.
Haluat, että Välimatkat Oy hoitaa sinulle viisumin, Kyllä tai ei
Mahdollisen matkakaverin tiedot
Mikäli haluat Shanghain maraton matka 14.-19.11. valitse silloin kyllä
* Pakolliset kentät


  


VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTEPerussivu