VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
REYKJAVIK MARATHON 23-26.8.2019

Reykjavikin Maraton ja Islanti 23.-26.8. 2019


Lähde kanssamme kokemaan eksotiikkaa satujen saarille Islantiin.


Uskomattoman kaunis ja ainutlaatuinen luonto yhdistettynä maratonin juoksuun Reykjavikin kaduilla on vertaansa vailla oleva kokemus.

Islannissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että sanat eivät riitä-se on koettava itse. Kuumat lähteet, geysirit, tulivuoret ja nykyaikainen Pohjoismaalainen elämänmeno antavat matkallemme upeat puitteet. Reykjavikin maraton juostaan pääkaupungin kaduilla ja kerää eri matkoille runsaat 10000 osanottajaa. Maratonilla ja puolimaratonilla on osanottajia n. 3000, mutta myös kympin juoksu kerää runsain mitoin osallistujia.

Samana päivänä maratonin kanssa järjestetään Reykjavikissa kulttuurijuhla Menningarnott, joka on kaupungin suurin ja samalla yksi Islannin suosituimmista kansanjuhlista. Juhla on verrattavissa Suomen Taiteiden yöhön ja voit aistia Islantilaisten hauskanpitoa ja samalla nauttia runsaasta kulttuuritarjonnasta. Maratonin jälkeen voit rentoutua geotermisessä altaassa ja illalla suunnistaa keskustan karnevaalitunnelmaan.

Maratonin jälkeisenä päivänä voit lähteä kanssamme kokopäivän retkelle, jossa kierrämme Islannin hienompia nähtävyyksiä, ns. kultaisen kolmion. Kiertomatkan aikana pääsemme tutustumaan Islannin kuuluisimpiin luontoihmeisiin: Thingvellirin luontopuistoon, Gullfossin mahtavalle vesiputoukselle, sekä Geysirin kuumien lähteiden alueeseen.

Retki ei kuulu matkan perushintaan, vaan on vapaavalintainen ja erikseen hinnoiteltu.

Lähde kanssamme seikkailemaan tuhansien tarinoiden saarelle, upeiden luontokohteiden keskelle ja nauttimaan Islannin pääkaupungin juoksutapahtumasta.

MATKAOHJELMA

PE 23.8.

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla 14.00-14.15
Icelandairin lento lähtee klo 15.35 ja on perillä Reykjavikissa klo 16.00 (paikallista aikaa).
Linja-auto on meitä vastassa lentoasemalla. Tästä ajamme suoraan Expoon, josta haemme numerot ja tutustumme myyntikojuihin ja niiden tarjontaan. Expossa on lisäksi pastaparty. Exposta kuljetus hotelliin. Hotellimme on Fosshotel Baron, jonka sijainti on hyvä. Se sijaitsee n. 15-20 minuutin päässä keskustasta ja samalla myös kilpailun lähtö- ja maalipaikasta.

LA 24.8. MARATON 

Varhainen aamiainen hotellissa.
Kokoontuminen hotellin aulassa klo 7.20. Ryhmämme kävelee n.2km:n matkan lähtöpaikalle, jossa sijaitsee myös maali.
Maratonin ja puolimaratonin lähtö on klo 8.40
Tästä alkaa jokaisen oma laatuaika. Nauti Reykjavikin maisemista ja tärkeimmistä nähtävyyksistä, joita reitin varrella on runsaasti nähtävissä.
Korkeuseroa maratonin reitillä on n. 30m. 

Kilpailun jälkeen hotelliin palattuamme ja hetken levähdyksen jälkeen voimme yhteisesti lähteä ruokailemaan ja vaihtaa kokemuksia maratontapahtumasta. Ken jaksaa ja haluaa, voi illalla lähteä tutustumaan keskustan kulttuuritarjontaan, Menningarnottiin. Kulttuuripäivän huipentaa Ilotulitus klo 23.00.

SU 25.8.

Aamupala hotelilla.
Aamupalan jälkeen on mahdollisuus lähteä retkelle Islannin upeille luontokohteille tai lähteä omatoimisesti tutustumaan Reykjavikiin.

Lisämaksullisen retkipäivän ohjelma (hinta 110€)Linja-auto noutaa meidät ja lähdemme tutustumaan Islannin upeisiin luontokohteisiin. Käymme mm. Thingvellirin luontopuistossa, Gulffossin putouksella ja Geysirin kuumilla lähteillä. Nämä ovat juuri niitä paikkoja, joita matkasitteet Islannista esittävät. Nyt voit ne nähdä itse paikanpäältä ja mykistyä niiden ainutlaatuisuuden edessä.
Retken kesto on n. 7- 8 tuntia. Retken aikana ruokailu, joka kuuluu hintaan. Palaamme takaisin hotellille myöhään iltapäivällä ja ilta on vapaata aikaa, jolloin voit käydä omatoimisesti, vaikka ostoksilla keskustan kaupoissa tai muuten haistelemassa kaupungin tunnelmaa.

MA 26.8.

Aamupala hotellilla.
Kuljetus lentokentälle lähtee klo 08.30.
Lentomme Suomeen lähtee klo 11.00
Helsingissä olemme klo 17.20.

MATKAN HINTA

1080€ /2h huoneessa/henkilö
1290€ /1h huoneessa/henkilö


Hinta sisältää:
Lennot Helsinki-Reykjavik-Helsinki
Lentokenttäkuljetukset
käynti Expossa
3 yötä Hotel Hill
Aamupala hotellissa
Matkanjohtajan palvelut

RETKIPAKETTI KULTAISEEN KOLMIOON 110€, sis. ruokailun.

Huom. Matkan hintaan ei sisälly Maratonin ilmoittautumismaksua.
Voimme halutessasi hoitaa ilmoittautumisen puolestasi.
Lisätietoja matkasta puh. 045 638 5101


REYKJAVIKIN MARATON 23.-26.8.2019
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail  *
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelin  *
Valitse 1h tai 2h huone  *
Syntymäaika  *
Valitse: Osallistun Kultaisen kolmion retkelle, Hinta 110e, KYLLÄ TAI EI  *
Mahdollisen matkakaverin nimi
Tilaan maratoni ilmoittautumisen Välimatkojen kautta
Mahdollisia lisätietoja
* Pakolliset kentät

VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTEPerussivu