VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
ISOKARIN MAJAKKA 22.7.

ISOKARIN MAJAKKA 22.7.


 

 

Isokarin Majakkasaari on eteläisen Selkämeren yksi hienoimmista kohteista. Isokarin saari kuuluu myös Selkämeren kansallispuistoon. Saarta hallitsee Pohjanlahden korkein majakka, joka kohoaa lähes 50 metrin korkeuteen. Majakka on valmistunut jo niinkin varhain, kuin 1833.

Isokarin saarella on majakan lisäksi myös runsaasti muutakin katseltavaa ja ihmettelemistä. Isokarin saari on runsaat 180 hehtaarin kokoinen, joten mistään pienestä saaresta ei ole kyse. Saaressa on runsas ja monimuotoinen luonto. Saarella on toiminut myös varuskunta ja sen historiasta kuulemme myös oppaan kertomuksia.

Isokarin satamaa vartioivat moderni luotsiasema sekä vanha luotsikylä. Majakan tyvellä sijaitsee puolestaan upea majakkamestarin talo.Paljon nähtävää ja koettavaa tällä matkalla.
Lähde sinäkin tutustumaan Suomen toiseksi korkeimpaan majakkaan.

MATKAOHJELMA

22.7. 

Lähtö klo 07.30 Tampere vanhan kirkon edestä 

Täältä matkamme suuntautuu Nokian ja Sastamalan kautta kohti Uuttakaupunkia. 
Nousemme vesibussiin ja lähdemme seikkailemaan merelle kohti Isokaria. Uudestakaupungista lähtö klo 10.30. Merimatka kestää n. 1,5  tuntia.Rantautuminen Isokarin majakkasaarelle.
Saarella opastettu kävely n. 1,5 tuntia, jonka aikana tutustumme saaren luontoon ja Suomen toiseksi korkeimpaan Majakkaan.
Saarella myös ruokailemme

lltapäivällä palaamme Uuteenkaupunkiin.  Satamassa olemme takaisin n. klo 17.30. Suuntaamme linja-auton nokan kohti Tamperetta, jonne saavumme n. 21.00.


MATKAN HINTA ON 97 €

Sisältäen:

Linja-autokuljetukset
Laivamatkat
Keittolounas Isokarilla
Opastus Isokarin saarella ja majakassa


Lisätietoja matkasta puh. 045-8729543

Samalla ilmoittautumiskaavakkeella voit ilmoittaa myös mahdolliset matkakaverisi.

ISOKARIN MAJAKKAMATKA 22.7.
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitioimipaikka  *
Puhelin  *
Mistä nouset linja-auton kyytiin  *
Mahdolliset ruoka-allergiat
Mahdolisten matkakavereiden nimet ja osoite, jos lasku lähetetään erikseen
Mahdollisia lisätietoja
* Pakolliset kentät
VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTEPerussivu