Ohjeita

Tälle sivulle olemme keränneet muutaman yleisen ohjeen ja neuvon, jotka toivottavasti auttavat sinua lähtiessä kanssamme Välimatkoille.
 

 

ILMOITTAUTUMINEN

 

Välimatkoille voit ilmoittautua kahdella eri tavalla. Jokaisen matkan yhteyteen on lisätty ilmoittautumiskaavake, jonka täyttämällä voit varata matkan. Voi ilmoittautua myös sähköpostitse ilmoittautuminen@valimatkat.fi 
Kaikille matkoille voit ilmoittautua myös puhelimitse 045-8729543
 

Käytit mitä tapaaa tahansa, ole tarkkana kaavaketta tai sähköpostia täyttäessä ja tarkista tietosi oikeellisuus. Näin mahdolliset epäselvyydet jäävät pois. Mikäli sinulla on matkalla puhelin käytössä, on tärkeätä, että lisäät tämän numeron ilmoittautumiskaavakkeeseen.

 

Matkoilla, joissa on ruokailu, merkitse lisätietoja kohtaan, mikäli sinulla on jokin ruoka-allergia.

 

MAKSAMINEN

 

Matkan kohdalle on merkitty viimeinen ilmoittautumispäivä, sekä maksun eräpäivä. Laskun lähetämme sähköpostilla silloin, kun olet antanut sähköpostiosoitteesi. Mikäli sinulla ei ole sähköpostia käytössäsi, lähetämme laskun postitse antamaasi osoitteeseen. Mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen, mutta haluat silti laskun postitse, mainitse se lisätietoja kohdassa.

 

MATKALLA

 

Jokaisen matkan kohdalla on ilmoitettu lähtöpaikka. Mukaan tietysti voit tulla reitin varrelta, kunhan ilmoitat paikan mistä kyytiin nouset. Matkan kohdalla on mainittu myös puhelinnumero, joka on matkanjohtajalla käytössä matkan aikana. Matkanjohtaja huolehtii matkan käytännön järjestelyistä. Maratonmatkoillamme matkanjohtaja on juoksun harrastaja ja osallistuu useinmiten itsekkin juoksutapahtumaan.

 

MATKAN PERUUNTUESSA

 

Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, ilmoita siitä viipymättä meille, joko soittamalla tai sähköpostitse. Tarkat peruutusehdot löydtä matkaehdot valikosta. Muista, että matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan siitä on tehtävä erillinen ilmoitus Välimatkat Oy:lle.

 

VAKUUTUSTURVA

 

Matkustajia ei ole vakuutettu Välimatkat Oy:n toimesta. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista myös lyhyemmille matkoille. Onnettomuus ei tule kello kaulassa.
 

MATKAN JÄLKEEN
 

Otamme mielellämme vastaan palautetta matkoistamme, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Mikäli haluat lähettää palautetta matkoistamme, lähetä vaikka sähköpostia osoitteeseen:


info@valimatkat.fi

 

LISÄTIETOJA

Mikäli sinulla on kysyttävää matkoistamme ja niiden järjestelyistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Soita tai lähetä sähköpostia.
045-8729543
info@valimatkat.fi

Lisää tähän tietoja, jotka voivat olla...

Tämä teksti tulee korvata tiedoilla sinusta tai...

Löydät lisätietoa yrityksestämme tästä Löydät...

Lisää tähän tietoja, jotka voivat olla...