Nizza-Cannes Marathon

28.10.-1.11.

Nizza-Cannes maratonmatkalle tuli kaksi peruutuspaikkaa, jotka nyt myymme tarjoushintaan!

550e matkustaja/2h huoneessa

740e matkustaja/1h huoneessa

Matkan hintaan ei sisälly maratonin ilmoittautumismaksua. Voimme tehdä ilmoittautumisen puolestasi

Sininen Välimeri, rantabulevardi palmuineen, ylellisiä huviloita ja hieno juoksureitti Välimeren rantaviivaa seuraten. Tässä aineksia Ranskan Rivieralla juostavalle maratonille jonka lähtö tapahtuu nimensä mukaisesti Nizzasta ja maali sijaitsee Cannesissa, josta monelle mieleen taitaa tulla ensimmäisenä elokuvajuhlat. 

Meidän reissumme tukikohta on Nizzassa, jossa sijaitsee myös maratonin expo ja maratonin lähtö. Välimeren rantaviivaa seuratan maratonin maali on Cannesissa. 
Tällä matkalla olemme aivan Välimeren rannalla ja Suomen marraskuinen räntäsade muuttuu aurinkoon, Välimereen ja upeisiin rantabulevardeihin. 


MARATON

Maratonin lähtö tapahtuu Nizzan keskustan tuntumassa olevalta rantakadulta, josta reitti suuntautuu kohti Cannesia seuraten Välimeren rantaviivaa. Reitillä on muutama nousu, mutta suurin osa reitistä on hyvin tasaista, joten helposta reitistä voidaan puhua. Ensimmäiset kilometrit juostaan Nizzan kuuluisaa rantabulevardia pitkin, jossa palmut huojuvat ja Välimeri avautuu vieressä sinisen kutsuvana
Startti tapahtuu 30.10. klo 08.00.

Myös maratonin Expo, josta saamme kilpailunumerot on Nizzassa, joten lähtöpään toiminnot ovat meille mukavasti käden ulottuvilla, ja mitään suuria siirtymiä ei ole. Maratonin maali on Cannesin keskustassa ja kilpailun jälkeen on kuljetus takaisin Nizzaan.


NIZZA

Nizza on Ranskan 5. suurin kaupunki ja se sijaitsee lähellä Italian rajaa, sillä kaupungista on Italian rajalle matkaa n. 40 km. Nizzassa asukkaita on n. 350000, mutta kun lasketaan mukaan esikaupungit, on asukkaita noin miljoona.  Riviera, johon myös Nizza kuuluu kietoo yhteen kaksi upeaa kaupunkia, Nizzan ja Cannesin. Näissä maisemissa voit bongata viihdemaailman tähtiä, sillä täällä he viihtyvät. Ylelliset rakennukset ja yleinen ilmapiiri kertovat osaltaan myös tästä. 
Nizzassa on säilynyt hyvin myös vanha keskusta, joka on kaupungin sydän. Siellä kävellessä siirtyy ajassa kauas taakse, koska talot ja kadut näyttävät lähes samalta, kuin pari sataa vuotta sitten. Pienet, tunnelmalliset kadut kätkevät sisäänsä runsaasti elämää, joista kertovat lukuisat kahvilat ja ravintolat, joissa voit nauttia paikallisesta elämästä. Idylliä lisää kapeille kaduille talojen väliin pingotetut pyykkinarut, jotka tuovat vanhat elokuvat mieleen.
Alueella on myös runsaasti kirkkoja tuomassa tunnelmaa tähän vanhaan kaupunkiin.

Nizzan tunnettu rantakatu rakennettiin jo 1800-luvun alussa ja siitä on tullut hyvin suosittu, jossa liikkuu paljon väkeä erilaisin kulkuneuvoin.


Lähde sinäkin nauttimaan marraskuussa Välimeren lämmöstä ja haistelemaan tunnelmaa tähän kaupunkiin, jossa näet ja koet paljon erilaisia asioita ja juokse maraton Välimeren ulapasta nauttien. Voisiko marraskuun räntäsateet katkaista mukavammin, kuin lauhkea Välimeren ilmasto.

 

 

MATKAOHJELMA

28.10. PE LÄHTÖPÄIVÄ

Tapaaminen Helsinki-Vantaa lentoasemalle klo 12.30-12.50
 lentomme lähtee klo 14.10
Yhden välilaskun jälkeen saavumme Nizzaan klo 18.15.
Lentokentältä kuljetus hotelliin 


29.10 LA 

Aamupalan jälkeen lähdemme Expoon, jonne on lyhyt kävelymatka.

Haemme numero ja ihmettelemme maailman menoa.

Iltapäivä ja ilta on omaa aikaa valmistautua seuraavan päivän koitokseen.


30.10. SU MARATON


Varhainen aamupala, jonka jälkeen mukava pieni reippailu lähtöpaikalle. Aamun raikkaus Välimeren rannalla ennen lähtöä on virkistävä kokemus.
Maratonin lähtö klo 8.00. Tästä alkaa jokaisen seikkailu ja laatuaika. Maratonin maali on Cannesissa keskustassa. Maratonin jälkeen takaisin pääsemme kätevästi junalla.
Pienen levon jälkeen hotellissa voimme lähteä yhdessä iltaa viettämään ja ruokailemaan johonkin mukavaan paikkaan ja muistelemaan päivän tapahtumia. Ilta on vapaaehtoinen ja ruokailu ei sisälly matkan hintaan.


31.10. MA

Aamupala hotellissa.
Aamupalan jälkeen on ohjelmassa retki Monacon ruhtinaskuntaan. Monaco on maailman toiseksi pienin maa pinta-alaltaan, mutta tiheimmin asuttu. jossa pääsemme ihastelemaan ja katselemaan superrikkaiden elämää ja asumuksia. Mukaamme lähtee Suomalainen opas, joka asuu ja elää alueella. Monacoon teemme matkan junalla.  


1.11. TI

Aamupala hotellissa.
Aamulla on vielä mahdollista käydä hieman omatoimisesti seikkailemassa. Kuljetus lentoasemalle ja lentomme Helsinkiin yhden välilaskun kera lähtee klo 10.25. Helsinkiin saavumme klo 16.50MATKAN HINTA 

840e/henkilö/2h huoneessa
1030e/henkilö/1h huoneessa


Hinta sisältää

Lennot Helsinki-Nizza-Helsinki. Lennot ovat yhdellä välilaskulla
Lentokenttäkuljetukset Nizzassa
4 hotelliyötä valitsemassasi huonetyypissä (1h tai 2h huone)
Aamupala hotellissa
Expossa käynti, josta haemme kilpailunumerot
Retki Monacoon
Juoksevan matkanjohtajan palvelut


HUOM. MATKAN HINTAA EI SISÄLLY MARATONIN ILMOITTAUTUMISMAKSU. HALUTESSASI  VOIMME HOITAA ILMOITTAUTUMISEN PUOLESTASI.

 

Maratonin ilmoittautumismaksut

30.6. mennessä 65e

30.9. mennessä 80e

24.10. mennessä 95e

Mikäli teemme puolestasi ilmoittautumisen maratonille, otamme 5e toimitusmaksun ilmoittautumismaksun päälle.

 

Hyvä tietää matkasta:

 

Halutessasi voimme hoitaa maratonin ilmoittautumisen puolestasi. Ilmoittautmismaksuun lisäämme 5e kulujen kattamiseksi.

Maratonin ilmoittautumismaksu on juoksijan omalla vastuulla ja kilpailun järjestäjä vastaa rahan tai juoksun siirrosta.

Matkan infokirje ja lentoliput lähetetään n. viikko ennen reissua.


Maksuehdot:

 

Matkasta saat kaksi laskua. Varausmaksu erääntyy n. kuukausi ilmoittautumisesta ja loppumaksu kaksi kuukautta ennen matkaa.

 

Peruutuskulut

 

Mikäli peruutat matkan, ennakkomaksua ei palauteta.

Loppumaksun kuluton perutuus on 60 vrk ennen matkaa

30 vrk matkan peruutuskulut on 100%

Nimi  
Postiosoite  
Sähköpostiosoite  
Puhelinnumero  
Haluatko Välimatkat Oy:n ilmoittavan sinut maratonille  
Valitse 1h tai 2h huone  
Mahdollisen matkakaverin nimi, sähköpostiosoite ja katuosoite, mikäli halutaan erilliset laskut