VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
WIEN MARATON 6.-9.4.

WIEN MARATON 6.-9.4. 
Keväinen maraton iIävallan pääkaupungissa. Wienin maraton juostaan Itävallan pääkaupungin kaduilla. Reitti kiertelee keskustan tuntumassa ja mukavan juostava reittinä. Reitti on kauttaaltaan tasainen. Maaliin tullaan upealle Hebsburgien linnan eteen. Upeat puitteet maaliin tulolle.

Wienissä on lisäksi muutenkin runsaasti nähtävää ja koettavaa. Todellinen kulttuurikaupunki tarjoaa niin historiallisia nähtävyyksiä, kuin myös nykypäivän tunnelmaa. Pääsemme paikallisen Suomalaisen oppaan kanssa kävelykierrokselle vanhaan kaupunkiin ja kuulemme kaupungin upeasta historiasta. 

Lähde mukaan keväiseen Itävaltaan juoksemaan maraton tai puolimaraton.


MATKAOHJELMA

6.4.

Aamulla tapaamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla.  Wieniin lennämme Finnairin lennolla, jonka lähtöaika on 08.30. Saapuminen Itävaltaan paikallista aikaa klo 09.50. Lentoasemalla meitä on vastassa linja-auto, joka vie meidät kaupunkiin. Jätämme laukut hotelliin säilytykseen ja lähdemme hakemaan numerot exposta. Ihmettelemme hetken maailman menoa ja palaamme iltapäivällä hotelliin. Ilta menee rauhallisesti seuraavan päivän suureen juhlaan valmistautuessa.

7.4. 

Varhainen aamupala hotellissa. Siirtyminen lähtöpaikalle. Lähtö tapahtu YK:n rakennuksen edestä klo 09.00. Lähdön jälkeen alkaa jokaisen juoksijan laatuaika Wienin kaduilla. Reitillä on myös reilusti puistossa juoksemista, joten näet niin historiallisia kohteita, että myös hienoja puistoja.
Maaliin juostaan Wienin keskustan puisto- ja linnaalueelle. Kisan jälkeen jokainen palaa itsenäisesti hotelliin. Pienen levon jälkeen voimme lähteä yhdessä illalliselle (omakustanteinen) muistelemaan päivän seikkailua.

8.4.

Aamupala hotellissa.
Aamupäivällä lähdemme yhdessä Suomalaisen oppaan kanssa kävelykierrokselle vanhaan kaupunkiin. Kuulemme ja näemme historiallisten kohteiden tarinoita ja upeita rakennuksia.

9.4.

Aamupala hotellissa.

Sinulla on vielä mahdollisuus tutustua omatoimisesti Wienin kaupungin nähtävyyksiin. Iltapäivällä hotellilta kuljetus lentoasemalle.
Finnairin lento Helsinkiin lähtee klo 19.15. Saapuminen aikataulun mukaisesti Helsinkiin klo 23.15.

MATKAN HINTA

790 e / matkustaja / 2h huoneessa
Yhden hengen huonelisä 150 e

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

Lennot 
Lentokenttäkuljetukset
3 hotelliyötä 
Aamupala hotellissa
Opastettu kävelykierros Wienin vanhassa kaupungissa
Suomalaisen matkanvetäjän palvelut


lisätietoja matkasta 045-8729543

Ilmoittaudu mukaan kaavakkeella. Voit ilmoittaa samalla kaavakkeella myös mahdollisen matkakaverisi.

WIEN MARATON 6.-9.4.
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelinnumero  *
Valitse 1h tai 2h huone  *
Tahdotko Välimatkat Oy:n ilmoittavan sinut tapahtumaan ? vastaa silloin kyllä
Mahdollisen matkakaverin henkilötiedot ja laskutusosoite, mikäli eri, kuin ilmoittajan
Mahdollisia lisätietoja
* Pakolliset kentät

VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATLENNOTHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTE