VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
VIIPURI JA SAIMAA 29.6.-2.7.

VIIPURIN RISTEILY JA SAIMAAN KIERROS 29.6.-2.7.


Kesäinen matka yhdistää käynnin Viipurissa risteillen Saimaan kanavan kautta, kuin myös Saimaan upeita maisemia, kuten Punkaharju, Savonlinna ja Kerimäen kirkon. Viipurin risteily tehdään päivän aikana siten, että aamulla lähdemme varhain Lappeenrannan satamasta ja olemme muutaman tunnin päästä Viipurista, jossa teemme linja-autolla opastetun kierroksen. Aikaa jää myös hetkinen omatoimiseen kierokseen. Viipurin käyntiin ei tarvita viisumia, vaan pelkästään passi riittää.

Saimaata kierrämme myös Viipurin käynnin jälkeen, sillä näemme upean Punkaharjun maisemineen. Kerimäelle käymme Maailman suurimmassa puukirkossa ja Savonlinnassa kuulemme myös linnan historian opastetulla kierrokselle. Tässä kesäinen matka, joka yhdistää niin päiväristeilyn Viipuriin, kuin myös Saimaan kauniita maisemia.  Lähde mukaan rentoutumaan.


MATKAOHJELMA

29.6. 

Lähtö Tampereen vanhan kirkon edestä klo 08.00. Tästä suuntaamme matkamme Itäänpäin Lahden väylää pitkin. Saavumme iltapäivällä kesäiseen Lappeenrantaan, jossa voit viettää illan iloisessa Karjalaisessa kaupungissa. Yövymme Sokoshotelli Lappeessa. Päivän aikana ruokailu.

30.6.

Varhainen aamupala.
Lähdemme aamutuimaan Lappeenrannan satamaan, jossa lähtöselvitysten jälkeen nousemme Ms Careliaan ja matka Viipuriin pitkin Saimaata ja Saimaan kanavaa pitkin alkaa. Laivalla ruokailu. Iltapäivällä saavumme Viipuriin, jossa kiertoajelu, joka päättyy Viipurin torille. Tämän jälkeen tovi omaa aikaa, vaikka ostoksille. 16.15. laiva lähtee takaisin Lappeenrantaan, jonne saavutaan hieman ennen kymmentä illalla ja yöpuulle meno tuttuun Sokoshotelliin.

1.7. 

Aamupala
Aamupalan jälkeen lähdemme kohti Saimaan pohjoispuolta ja sen upeita harjumaisemia. Ajamme Ensimmäisenä Punkaharjulle, jossa pidämme tauon ja nautimme upeista harjumaisemista. Täältä ajamme maailman suurimpaan puukirkkoon Kerimäelle ja ihmettelemme tätä jättiläistä ja sen valtaisia mittasuhteita. Matka jatkuu Savonlinnan keskustaan, jossa kirjaudumme sisään Casino hotelliin.
Illalla vielä halukkailla mahdollisuus lähteä eri maksusta Savonlinnan iltaristeilylle ihastelemaan saaristomaisemia.

2.7.

Aamupala
Aamupalan jälkeen suuntaamme Savonlinnaan, jossa opastettu kierros tutustuttaa linnan historiaan. Opastuksen jälkeen lähdemme kohti Tamperetta. Pidämme matkalla sopivasti taukoja ja päivän aikana myös ruokailemme. Illalla saavumme Tampereelle monta kokemusta mielessämme

MATKAN HINTA 

395 e / 2h huoneessa / matkustajaa
1h huoneen lisämaksu 130 e


MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

- Linja-automatkat
- laivaristeilyt Lappeenranta-Viipuri-Lappeenranta
- Kiertojelu Viipurissa
- Satamamaksut
- 3 hotelliyötä valitsemassasi huonetyypissä.
- Käynnit Punkaharjulla, Kerimäen kirkossa, Savonlinnan linnassa.
- Puolihoito, joka pitää sisällään aamupalan ja yhden aterian päivässä.
- Matkanjohtajan palvelut


Viipuri ja Saimaa
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelin  *
Mistä nouset linja-auton kyytiin  *
Valitse 1h tai 2h huoe  *
Mahdolliset ruoka-allergiat
Mahdollisen matkakaverin henkilötiedot ja laskutusosoite, mikäli eri kuin ilmoittajan
Mahdollisia lisätietoja
Osallistutko Savonlinnan iltaristeilylle, hinta 20 e, vastaa kyllä tai ei  *
* Pakolliset kentät

VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATLENNOTHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATKIINAN VIISUMIT JA MATKAPALVELUTVALTAVÄYLÄN LUKIJAMATKAMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTE