VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
ROOMAN MARATON 21.-25.3.2015

 

ROOMAN MARATON 21.-25.3.2015


Huikaiseva maraton historiallisen kaupungin kaduilla, missä historian upeat monumentit ovat käsin kosketeltavissa. Näe Colosseum, mahtavan kokoinen amfiteatteri, antiikin rauniot, keskiaikaisia kirkkoja ja paljon paljon muuta.


Italialainen elämän meno yhdistettynä lukuisiin katukahviloihin, kapeisiin katuihin ja Piazzat ovat kiehtovaa seurattavaa. Istahda katukahvilassa ja seuraa ihmisvilinää ja nauti tunnelmasta. Roomassa on niin paljon nähtävää, että vain itse kokemalla voit maistaa palan tätä kaupunkia, jossa historia ja nykyaika lyövät kättä.

Kaikki tiet vievät Roomaan, niin myös meidän lentotiemme.
Majoitumme Rooman keskustaan, lähelle rautatieasemaa, josta on mukava lähteä seikkailemaan tämän kaupungin kaduille ja toreille.


Kuten muillakin matkoillamme, tutustumme kohteeseen yleensä yhdessä isommalla porukalla.
isommalla porukallMaratonmatkoilla porukka hitsautuu helposti yhteen ja kaupungilla on kiva kulkea yhdessä muiden samanhenkisten kanssa. Toki matkalla voi kulkea myös omia polkujaan, mutta mahdollisuus on myös muiden kanssa kulkemiseen. Autamme myös juoksuun liittyvissä kysymyksissä, sekä muissa ongelmatilanteissa. Matkanjohtaja juoksee myös maratonin.

Lähde kanssamme kokemaan Maraton kaupunkiin, joka kerran oli maailman mahtavin ja on se valtava myös tänä päivänä. 

MATKAOHJELMA

 
LA 21.3. 
Kokontuminen Helsiki-Vantaan lentoasemalla klo 06.-06.20
Finnairin suora lento Roomaan lähtee klo 07.30
Roomassa olemme klo 9.55. Hotelliin kuljetus omalla linja-autolla. Hotellimme on 4 tähden Eurostars Roma Aeterna
. Hotelli sijaitsee keskusrautatieaseman läheisyydessä, josta on hyvät etäisyydet niin maratonin lähtöpaikalle, kuin myös kaupungin nähtävyyksiin. 
 
Iltapäivällä lähdemme yhdessä kilpailukeskukseen. Täällä saamme kilpailunumerot ja osallistumme pastapartyyn sekä tutustumme näyttelyalueen esittelykojuihin.
Illan otamme rauhallisesti keräten voimia maratonia varten.


SU 22.3.
MARATON

Hotellissa varhainen aamupala.
Kokoonnumme hotellin aulaan josta lähdemme yhdessä kilpailupaikalle. Lähtöpaikalla jokainen hakeutuu omaan lähtökarsinaan, jonka jälkeen alkaa juoksijan oma laatuaika. 

Maratonin lähtö on klo 9.00
Maratonin jälkeen hetken levättyämme hotellissa, voimme lähteä yhdessä vaikka syömään Italialaiseen ravintolaan. Päivän seikkailut ja kokemukset on mukava jakaa muiden kanssa.

MA 23.3.
Aamupala
Aamupäivällä lähdemme tutustumaan tarkemmin Roomaan yhteisen retken muodossa. Käymme mm. Colosseumilla sekä Espanjalaisilla portailla. Fontana di Trevillä, kannattaa lähteeseen heittää kolikko, sillä vanhan uskomuksen mukaan lantin lähteeseen heittämällä varmistaa sen, että vielä eräänä päivänä palaa Roomaan.
Yhteisen kaupunki kierroksen jälkeen on mahdollisuus vaikka omatoimisiin ostoksiin. Voit myös lähteä vaikka käymään Vatikaanissa tai vain nauttia tunnelmasta.


TI 24.3.
Aamupala
Eron hetki ikuisesta kaupungista on edessä jo aamulla.
Linja-auto noutaa meidät hotellilta ja Finnairin lento Helsinkiin lähtee klo 10.50. Helsingissä olemme aikataulun mukaan klo 15.20. 


MATKAN HINTA

780€ /2h huoneessa/ matkustaja
960€ /1h huoneessa/ matkustaja


sisältää:
Finnairin suorat lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
3 hotelliyötä Hotel Marghera
Aamupala hotellissa
Kuljetukset lentokentältä hotelliin ja takaisin
Kävelyretki ja tutustuminen tunnetuimpiin nähtävyyksiin Rooman keskustassa
Juoksevan matkanjohtajan palvelut


HUOM. MATKAN HINTAAN EI SISÄLLYT ROOMAN MARATONIN ILMOITTAUTUMISMAKSU.

Halutessasi hoidamme puolestasi ilmoittautumisen maratonille.

Kaavakkeella voit ilmoittaa myös mahdolisen matkakaverin. 


ROOMAN MARATON 21.3.-24.3.2015
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelinnumero  *
valitse huonetyyppi: 2H Huone tai 1H Huone  *
Mahdollisen matkakaverin henkilötiedot
Mikäli haluat, että Välimatkat ilmoittaa sinut maratonille, tarvitsemme syntymäajan, t-paidan kokonumeron ja maratonin paras aika (jos ole juossut)
Mahdollisia lisätietoja
* Pakolliset kentät

VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATLENNOTHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTE