VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
RAASEPORIN KIERROS 12.7.

RAASEPORIN KIERROS 12.7.Kesäretki Länsi-Uudellemaalle esittelee Raaseporin monet kasvot. Aloitamme Fiskarsista, jossa tutustumme maineekkaan ruukin historiaan ja nykypäivään. Vierailemme käsityöläisten luona sekä heidän liikkeissään. Täällä on myös ostosmahdollisuuksia. Tutustumme Raaseporin linnaan ja Tammisaaren vanhaan kaupunkiin sekä sen idyllisiin taloihin ja kapeisiin kujiin. Koet vanhan ajan tunnelman ja voit siirtyä ajassa taaksepäin kuin siivillä. Päivän päättää käynti Mustion linnassa, jossa tutustumme tähän yhteen Suomen hienoimmista linnoista. Linnan, jo käsitteeksi muodostunut opas Kerstin kertoo mukaansa tempaavasti linnan historiasta ja sen todella vaiheikkaasta ja loistokkaasta historiasta. 


Lähde mukaan kesäiseen Raaseporiin ja näe sen monet kesäkasvot!

 
 
 
MATKAOHJELMA
 
 
 

Lähtö Tampereelta klo 7.30. Tampereen vanhan kirkon edestä.
Matkamme suuntautuu kohti Raaseporia jonne saavumme n. 10.30.
Tutustumme Fiskarsin historiaan ja nykypäivään sekä sen kauniisen miljööseen oppaan johdolla. Tämän jälkeen jokainen voi tutustua omatoimisesti alueeseen ja tehdä vaikka vähän ostoksia.
Tämän jälkeen ruokailemme Kuparipajassa.


Ruokailun jälkeen retkemme jatkuu. Pienen ajon jälkeen saavumme Raaseporin linnaan, johon tutustumme oppaan johdolla. Linna on tyypillinen keskiajan linna, joka on hieman vaatimattomampi. Linna on ainoaa lajissaan maassamme ja rakennettu 1300-luvulla.

Opastuksen jälkeen matkamme jatkuu kohti Tammisaarea. Täällä tutustumme vanhaan kaupunkiin ja kuulemme mielenkiintoisen katsauksen kaupungin historiaan. ...kadut alkavat elämään uudella tavalla tarinoiden lomassa. Tammisaari on myös ihana kesäkaupunki meren rannalla. Täällä on mahdollisuus omatoimisesti tutustua kaupunkiin tai istahtaa rantakadun kahvilaan ja katsella kesäistä vilskettä.
 
Tammisaaresta otamme suunnaksi Mustion linnan, johon tutustumme opastuksen kera. Mikäli et ole koskaan käynyt Mustion linnassa opastetulla kierroksella, suosittelemme sitä lämpimästi. Täällä opastus on niin eläväistä, että siitä ei jää kukaan kylmäksi. Opastuksen loputtua tuntuu kuin se olisi vasta alkanut, niin mukaansa tempaavaa tarinointi on.

Opastuksen jälkeen otamme suunnaksi Tampereen, jonne saavumme n. klo 20.30-21.00


Lähde sinäkin kokemaan ja näkemään kesäinen Raaseporin kierros. Tutustut niin ruukkimiljööseen, kuin vanhoíhin linnoihin ja myös eläväiseen kesäkaupunkiin.

MATKAN HINTA 98€

hinta sisältää;
Linja-automatkat
Fiskarsin opastus
Lounas Fiskarsissa
Raaseporin linnan opastus ja sisäänpääsymaksu
Tammisaaren opastus
Mustion linnan sisäänpääsy ja opastus

Lisätietoja matkasta puh. 045 872 9543


Ilmoittautumiskaavakkeella voit halutessa ilmoittaa myös muita matkalaisia.

MATKA ON LOPPUUNMYYTY !


RAASEPORIN KIERROS 12.7.
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelin  *
Mistä nouset linja-auton kyytiin  *
Mahdolliset ruoka-allergiat
Mahdollisten matkakavereidien henkilötiedot
Mahdollisia lisätietoja
* Pakolliset kentät

VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATLENNOTHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATKIINAN VIISUMIT JA MATKAPALVELUTVALTAVÄYLÄN LUKIJAMATKAMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTE