VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
AHVENANMAAN KIERROS 9-11.8.

AHVENANMAAN KIERROS 9.-11.8.

 


ETELÄINEN REITTI

                                                                                                                                                                                                                                            
Lähde kanssamme nauttimaan elokuun viikonlopusta maailman kauneimpaan saaristoon ja tutustumaan Ahvenanmaan pääsaareen ja sen moninaiseen historiaan, kuin myös nykypäivään.
Retken kaksi ensimmäistä päivää vietämme Maarianhaminassa, josta käsin kierrämme Ahvenanmaan pääsaaren. Näemme kaunista luontoa, historiallisia kohteita ja koemme myös kansainvälisen kesäkaupungin tunnelman. Jälkimmäisen yön vietämme keskellä merta, Kökarissa, jonne matkaamme saaristolaislautalla läpi upean saaristolaismaiseman. Kökarissa voit tuntea ja kokea saaristolaiselämää karun kauniiden maisemien keskellä. Merituulen henkäisy on ulkosaaristossa parhaimmillaan. Täällä arki tuntuu kovin kaukaiselta. Illan hämy ja aavan meren kaukaisuus saa ajatukset lentämään ja mielen rauhoittumaan. Täällä on hyvä olla.
 

                                                                                                              
MATKAOHJELMA

1. päivä pe 9.8.

Lähtö 
Kankaanpää, linja-autoasema klo 04.00
Tampere, vanhan kirkon edestä (keskustori) klo 5.30

Tampereelta otamme suunnaksi Turun sataman. Täällä nousemme Viking Linen Amorella
 laivaan, joka kuljettaa meidät Maarianhaminaan. Laivalla nautimme runsaan aamiaisen nauttien samalla Turun saaristosta. Iltapäivällä saavuttuamme Ahvenanmaalle meitä on paikallinen opas vastassa, jonka johdolla teemme kiertoajelun Maarianhaminassa. Tärkeimmät nähtävyydet ja käyn
tikohteet
tulevat tutuksi. Kiertoajelu päättyy Pommern laivaan, johon myös tarkemmin tutustumme. Tutustumisen jälkeen kirjaudumme hotelli Savoyhin. Ilta on vapaata aikaa, jonka voit käyttää, vaikka ostoksilla käyntiin tai rantakaduilla kävelyyn vanhoihin huviloihin tutustuen. Maarianhamina on todellinen kesäkaupunki ja tunnelma on myös kesäisen kepeä.

2. päivä la 10.8.

Aamupala, jonka jälkeen lähdemme kiertämään saarta paikallisen oppaan johdolla. Hän tutustuttaa meidät pääsaaren upeisiin maisemiin ja historiallisiin kohteisiin. Päivän aikana käymme mm. Kastelholman linnassa, Bomar
sundin linnanraunioilla ja Jan Karlsgårdin ulkoilmamuseossa. Käymme myös Getan vuorilla, jossa myös ruokailemme näköalaravintolassa. Ravittuina jatkamme matkaa kohti Långnesin lauttarantaa. Nousemme saaristolaislauttaan, jolla matkaamme läpi kauniin saariston ja saavumme myöhään iltapäivällä Kökariin. Majoitumme hotelli Brudhälliin. Illalla voit omatoimisesti kävellä ja nauttia raikkaasta merituulesta.

3. päivä su 11.8.
                                                                                                                                                
Aamupala.
Aamupäivällä teemme tutustumiskierroksen tähän mielenkiintoiseen kaukana mantereelta olevaan saareen paikallisen oppaan johdolla. Hän kertoo mielenkiintoisia tarinoita saaren historiasta ja tutustumme samalla mm. Kökarin kirkkoon. Puolen päivän jälkeen lauttamme kuljettaa meidät mantereelle, Korppooseen. Jatkamme matkaa kohti Tamperetta. Matkalla käymme vielä syömässä ja Tampereelle saavumme illan tunteina rentouttavan viikonlopun jälkeen n. klo 21.


Matkan hinta


2h-huoneessa/matkustaja 365 €
1h-huoneessa/matkustaja 435 € 

Hintaan sisältyy:

Linja-automatkat
Saaristolaislauttojen lauttamaksut
2 hotelliyötä
2 aamupalaa
3 ruokailua
Ohjelmassa mainittujen käyntikohteiden sisäänpääsymaksut
Viking Linen kansipaikka välillä Turku-Maarianhamina


Lisätietoja matkasta p. 045-8729543
Ahvenanmaan kierros 9.-11.8.
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelin  *
Syntymäaika  *
Valitse 2h huone/ 1h huone  *
Mahdolliet ruoka-allergiat
Mistä nouset linja-auton kyytiin  *
Ilmoita tässä mahdollisten muiden matkakavereiden henkilötiedot ja laskutusosoite, jos eri, kuin ilmoittajan
Mahdollisia lisätietoja
* Pakolliset kentät
VÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATLENNOTHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATKIINAN VIISUMIT JA MATKAPALVELUTVALTAVÄYLÄN LUKIJAMATKAMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTE