VÄLIMATKAT
VÄLIMATKAT
ZAGREB MARATON 13.-16.10

ZAGREB MARATON 13.-16.10
 

Lokakuinen maratonmatka vie meidät sympaattiseen Kroatian pääkaupunkiin, jossa juostaan kaupungin nimikkomaraton aivan keskustan tuntumassa. Zagreb on mielenkiintoinen kaupunki, jossa itä ja länsi, Välimeri ja keski-eurooppaa kohtaavat ja lyövät kättä. Kaupungin keskustasta löydät vanhoja rakennuksia, jotka kertovat menneistä ajoista. Keskusta on hyvin kompakti ja siellä on helppo suunnistaa kävellen paikasta toiseen, koska etäisyydet kaupungin keskusta ovat kohtuullisen pieniä.

Zagrebin keskustassa asuu ihmisiä runsaat 600 000. Nimikkomaraton on jo vakiintunut pääkaupungin ilmeikkääksi tapahtumaksi, sillä tänä vuonna juostaan 26 Zagreb Maraton. Tapahtuma kerää kolmelle eri matkalle runsaat 4000 juoksijaa. Maratonin lisäksi on mahdollisuus juosta vaihtoehtoisesti puolimaraton tai viiden kilometrin juoksu.

Lähde sinäkin mukaan reissuun tutustumaan Kroatian pääkaupunkiin ja sen juoksutapahtumaan yhdessä muiden juoksijoiden kanssa. Kuten aina, myös tällä matkalla tutustumme yhdessä kaupungin nähtävyyksiin maratonin lisäksi

MATKAOHJELMA

13.10.

Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla klo 11.00-11.15.
Lentomme lähtee klo 12.35
Matka tehdään yhdellä koneen vaihdolla, joka tapahtuu Munchenissä.
Saapuminen Zagrebiin klo 16.20.
Lentoasemalla vastassa on linja-auto, joka vie meidät kaupungin keskustassa sijaitsevaan hotelliin. Hotellimme on BM Premier Astoria.
Hotellin kirjauduttuamme käymme vielä Expossa hakemassa kilpailunumerot.

14.10.
MARATON

Aamupalan jälkeen siirrymme lähtöpaikalle, jonne on mukavasti vain n. 10 minuutin matkan. Tästä alkaa jokaisen suuri seikkailu Zagrebin kaduilla. Juoksun jälkeen jokainen hakeutuu omatoimisesti hotelliin. Pienen levon jälkeen voimme lähteä ryhmänä omakustanteiselle illalliselle muistelemaan päivän seikkailua.

15.10.
Tutustumme tarkemmin kaupungin Nähtävyyksiin. Teemme yhdessä kiertokäynnin kaupungin keskustan tärkeimmissä käyntikohteissa. 
Ilta vapaata aikaa tutustua omatoimisesti Zagrebin elämään.

16.10.
Vielä on hyvin aikaa käydä tutkimassa kaupungin nähtävyyksiä, sillä lentomme lähtee klo 16.55. Iltapäivällä linja-auto noutaa juoksijat Lentoasemalle.
Kotiin paluu tapahtuu myös välilaskun kera, joka tehdään Munchenissä, kuten tullessakin. Saapuminen Helsinkiin aikataulun mukaisesti klo 23.10.

Tuumasta toimeen ja ilmoittaudu mukaan Kroatian seikkailuun.

MATKAN HINTA ON 790 € 
yhden hengen huoneen lisämaksu 120 €

Sisältäen


Lennot Helsinki-Zagreb-Helsinki. Lentoyhtiö Lufthansa.
Lentokenttäkuljetukset ja käynti expossa.
Kiertokävely tai -ajelu kaupungin tärkeimmillä nähtävyyksillä 15.10.
Suomalainen juokseva matkaopas

Lisätietoja matkasta 045-8729543

Ilmoittaudu kaavakkeella. Samalla kaavakkeella voit ilmoittaa myös mahdollisen matkakaverin.

ZAGREB MARATON
Etunimi  *
Sukunimi  *
E-mail
Katuosoite  *
Postinumero  *
Postitoimipaikka  *
Puhelinnumero  *
Valitse 1h tai 2h huone  *
Syntymäaika  *
Haluatko Välimatkojen ilmoittavan sinut maratonille. Vastaa silloin kyllä
Mahdollisen matkakaverin henkilötiedot ja laskutusosoite, mikäli eri kuin ilmoittajan
Mahdollisia lisätietoja
* Pakolliset kentätVÄLIMATKAT OYMATKATLIIKUNTAMATKATLENNOTHELSINGISTÄ LÄHTEVÄT MATKATRYHMÄMATKATMATKAEHDOTOHJEITALIITY POSTITUSLISTALLEMEISTÄTIETOSUOJASELOSTE